EvenimenteImportant

EVENIMENT | Dan Doboș, Nicu Paleru, Maria Dragomiroiu şi premii pentru elevii de aur la Zilele Oraşului Flămânzi – FOTO&VIDEO

Tradiţia continuă la Flămânzi unde, sâmbătă şi duminică au avut loc mai multe manifestări dedicate Zielor oraşului.

Primăria şi Consiliul Local au organizat în prima zi un simpozion cu tema „Străbuni și urmași – luptători pentru făurirea și apărarea țării” la care au participat şi fiii satului, oameni născuţi pe aceste meleaguri. Ziua de duminică a fost dedicată spectacolelor de muzică populară susținută de Maria Dragomiroiu, Nicu Paleru, Dan Doboș, Loredana Călin, Alexandra Plămadă, Ștefania Puiu și Ansamblul Trei Generații din Flămânzi.

Surpriza serii a constituit-o festivitatea de premiere a elevilor cu rezultate foarte bune la examenele naţionale. Premiile, acordate de Primăria şi Consiliul Local Flămânzi, au fost înmânate de primarul orașului Flămân, Dan Oloeriu.

„Anul acesta am avut opt copii premiați. Sperăm să devină o tradiție. Încercăm în fiecare an să le oferim câte un mic premiu absolvenților de clasa a VIII-a și a XII-a care au avut cele mai bune rezultate. În plus, primii doi absolvenți de clasa a XII-a primesc câte o bursă anulă de 3600 lei pentru a merge mai departe la facultate. Avem aproximativ 1500 de elevi la liceul din Flămânzi și vrem să-i stimulăm să obțină rezultate cât mai bune la învățătură. Sunt copii foarte buni care provin din familii care nu au posibilități financiare iar acești bani îi ajută. Avem mulți copii din Flămânzi care sunt studenți la Facultatea de Medicină. Condiția este să nu aibă restanțe la facultate, pentru a putea beneficia de aceste burse. Din ceea ce văd, oamenii se simt foarte bine și asta contează”, a spus primarul oraşului Flămânzi.

Maria Dragomiroiu la Zilele Orașului Flămânzi – VIDEOc

Nicu Paleru la Zilele Orașului Flămânzi 2018 

Nicu Paleru la Zilele Orașului Flămânzi 2018 – VIDEO

Dan Doboș la Zilele Orașului Flămânzi 2018 – VIDEO

Ansamblul trei Generații la Zilele Orșului Flămânzi 2018 – VIDEO

                                        

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page