Important

DRAGOSTE & SEX | Masajul erotic – 5 tehnici pentru placere intensa si relaxare in doi!

Nu ai nevoie de jucarii sexuale iesite din comun sau de cine stie ce tehnici complicate. Masajul erotic este o fantezie accesibila cu efecte nebanuite asupra vietii voastre sexuale si o cale eficienta catre fericire in cuplu!

Masajul erotic nu este asa cum ar putea crede unii, o practica pur sexuala. Pe langa imbunatatirile evidente aduse vietii sexuale, masajul erotic are un efect revigorant la nivelul psihicului partenerilor, calmand tensiuni existente si frustrari acumulate.

Stim deja ca masajul traditional ajuta la imbunatatirea starii fizice si mentale, insa masajul erotic se concentreaza pe alte zone sensibile, care necesita de asemenea atentie.

Trebuie clarificat inca de la inceput ca masajul erotic nu implica neaparat o continuare de natura sexuala, dar poate fi utilizat cu succes drept preludiu al actului sexual.

Masajul erotic induce o stare de exaltare in care inhibitiile dispar, cuplul avand de castigat de pe urma relaxarii totale. In timpul experimentarii masajului tantric, partenerii au ocazia de a-si explora si dezmierda in voie trupurile, fara retineri.

Aceasta contopire a trupurilor presupune o relaxare totala si o implicare maxima din parea fiecaruia dintre parteneri, acestia traind un fel acea “abandonare” totala pe care parca numai in filme si romane de dragoste o intalnesti.

Faptul ca masajul erotic este adesea privit cu ochi critici, fiind catalogat drept o practica imorala, ii priveaza pe parteneri de solutia multora dintre problemele de natura sexuala intampinate in viata de cuplu.

Practicat in cuplu, avand consimtamantul ambilor parteneri si bazat pe iubire, incredere si respect reciproc, masajul tantric poate reprezenta solutia ideala pentru ejacularea precoce, anxietate si alte afectiuni de ordin psihologic. In plus, printre beneficiile masajului tantric am putea enumera eliberarea stresului, reglarea circulatiei sanguine in intreg corpul, relaxarea muschilor, ameliorarea problemelor legate de fertilitate, detoxifierea trupului si intarirea relatiei de cuplu.

Alege sa oferi o sansa acestui tip de masaj si vei observa ca poate fi privit ca pe o terapie obisnuita, o solutie accesibila si placuta, de care te poti bucura alaturi de partenerul tau.

sursa: bzi.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page