Important

SPORT | El este jucatorul pe care dorohoienii l-au neglijat, dar care a facut un meci mare! Are 18 ani si i-a luat locul lui Listaru!

Dorohoienii s-au bucurat atunci cand au citit in presa ca CSM Pascani l-au dat afara pe Mihai Listaru, pentru ca in poarta pascanenilor urma sa intre un junior de 18 ani, rezerva botosaneanului. Numai ca planurile de acasa nu coincid mereu cu cele din timpul jocului.

Adrian Kereszy a mizat pe Lucian NĂCUŢĂ, iar pustiul a facut un meci extraordinar, mai ales pe final de joc, atunci cand dorohoienii erau in atac inclusiv cu portarul Andrei Rohetki. NĂCUŢĂ este un jucator nascut in 1994, a venit de la echipa de juniori a clubului pascanean si are o poveste destul de trista. Parintii l-au abandonat la o casa de copii si de atunci fotbalul este viata lui.

“Este un baiat foarte serios si cuminte. Sincer ma bucur pentru el ca a debutat cu succes astazi. L-am sunat sa-l felicit, dar deocamdata nu am dat de el”, ne-a declarat Laurentiu Giurgiuveanu, actualul fundas de la AS Roma, fost coleg cu NĂCUŢĂ la echipa de juniori de la Pascani.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page