Important

Autoturism radiat din circulație din 2022, depistat de polițiștii de frontieră la Stânca

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit la controlul de frontieră un autoturism care figura în bazele de date ca fiind radiat din circulație din anul 2022.

În data de 23 iunie 2024, în jurul orei 10.15, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca – I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, pentru a ieși din ţară, un cetățean român, în vârstă de 52 ani, care conducea un autoturism marca Skoda, înmatriculat în România.

La controlul de frontieră, colegii noștri au constatat că certificatul de înmatriculare al autoturismului este declarat nul de către autoritățile române, iar autoturismul figurează radiat din circulație din data de 1 noiembrie 2022.

Persoana în cauză declară că anterior a mai deținut un autoturism marca Ford cu aceeași combinație de numere de înmatriculare pe care l-a radiat în vederea dezmembrării, ulterior optând pentru aceleași numere pentru autoturismul Skoda. De asemenea, susține că nu avea cunoștință despre faptul că autoturismul este radiat din circulație.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page