Diverse

DIVERSE | Măști cu ulei măsline pentru toate tipurile de păr

Iti prezentam cateva tratamente bazate pe ulei de masline, care vor ajuta la regenerarea parului tau. Uleiul de masline este bogat in vitamina A, C, D si E, fiind astfel unul dintre cele mai recomandate tratamente pentru parul degradat.

Ulei de masline si galbenus de ou
Pentru aceasta masca hidratanta vei avea nevoie de ulei de masline, o lingura de miere  si doua galbenusuri de ou. Uleiul se incalzeste putin, dupa care se adauga o lingura de miere si se amesteca. Ulterior, intr-un alt recipient se bat si galbenusurile, care se amestec treptat cu uleiul. Rezultatul obtinut se va aplica pe toata suprafata firului de par, dar se poate pune si la radacina. Masca se va tine minimum o ora.

Ulei de masline si de ricin pentru toata noaptea
Cele doua tipuri de ulei se vor amesteca si se vor aplica pe parul umed, incepand de la radacina si continuand inspre varfuri. Daca ai parul acoperit, vei putea si sa dormi cu aceasta masca.

Masca pentru par gras
Uleiul de masline se recomanda si pentru parul gras. Vei avea nevoie de doua galbenusuri de ou, doua linguri de ulei de masline, doua linguri de zeama proaspata de portocale ori lamaie si o lingura de miere. Rezultatul se va aplica pe parul proaspat spalat si umed, iar dupa 30 de minute se va clati.

Masca pentru par uscat
Daca parul este uscat si degradat, vei avea nevoie de ulei de masline si o banana. Amestecul iti va hidrata in profunzime firele de par. Se piseaza o banana si se amesteca cu doua lingurite de masline, iar rezultatul se va aplica pe par si se va lasa la actionat pentru 15 minute.

Masca regeneranta
Vei avea nevoie de o jumatate de cana de suc de morcovi, doua lingurite de ulei de masline, un galbenus, o capsula de vitamina E, cateva picaturi de vitamina A si zeama de lamaie. Toate acestea se vor amesteca, iar rezultatul se va aplica pe par timp de 15 minute.

Sursa: yve.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Share This Article:

close

error: Alert: Content is protected !!