Diverse

Casa de pariuri sportive cu tradiție în România: Superbet

Infiintata in anul 2008, Superbet poate fi considerata, cu siguranta, una dintre casele de pariuri cu traditie in tara noastra. De la prima agentie deschisa initial in Oradea, operatorul a ajuns astazi sa gestioneze peste 900 de locatii fizice si sa aiba o prezenta impresionanta si in Polonia, Slovacia si Serbia. Cum a ajuns sa fie unul dintre cei mai importanti jucatori din industria romaneasca de pariuri online si ce are de oferit la capitolul siguranta, incredere, oferta sportiva si castiguri? Afla in continuare, impreuna cu alte detalii interesante despre aceasta afacere de succes.

 

Patrunderea in mediul online, o lansare eficienta si bine organizata

In 2016, cand alti operatori inca de dezmeticeau in legatura cu noile prevederi privind legislatia pariurilor online, Superbet primise deja licenta si lansa propria platforma de pariuri sportive, un site care ofera astazi, dupa imbunatatiri repetate, una dintre cele mai bune combinatii de stil si functionalitate.

Tot rapid s-au miscat cei de la Superbet si in cazul dezvoltarii aplicatiei pentru mobil, care a devenit utilizabila din anul 2018, in contextul in care exista si acum operatori care nu acopera aceasta optiune de accesare a site-ului. Pe Superbet poti deci juca atat prin intermediul site-ului de browser, care este optimizat si pentru mobil, cat si direct din aplicatia de telefon, compatibila Android si iOS.

Per total, acest aspect din evolutia Superbet ilustreaza foarte bine intreaga atitudine si strategie a operatorului – un mix de profesionalism si performanta care a facut ca site-ul sa se impuna destul de repede in topul celor mai bune de pe piata.

 

Oferta complexa si piete diversificate de pariuri

Pe site-ul Superbet este organizata, destul de eficient, una dintre cele mai stufoase oferte de pariuri sportive disponibile online la ora actuala. Chiar si acum, in timp de pandemie, ai acces, in medie, la 200 de meciuri de fotbal jucate in intreaga lume, 50 de partide din tenis (ITF, ATP, Challenger), meciuri de baschet, volei, handbal, dar si competitii din sporturi de nisa precum darts, snooker, floorball, rugby, tenis de masa. Nu lipsesc sporturile virtuale unde gasim titluri populare precum League of Legends, Dota 2, Starcraft.

Ca numar a sporturi incluse in oferta, Superbet este putin in urma altor operatori precum Betano, NetBet, SportingBet si Unibet, marile absente fiind cursele de caini si de cai si baseball-ul. Pentru ceea ce include in oferta de pariuri sportive Superbet asigura insa o acoperire foarte buna la nivel competitional, aducand in lista de selectii atat partide din evenimente importante, cat si meciuri din intalniri mai putin mediatizate.

Un alt avantaj oferit jucatorilor de acest operator este reprezentat de optiunile numeroase de pariuri care includ cam tot ce ti-ai putea dori, cel putin daca esti pasionat de fotbal. Superbet abordeaza atat pariurile clasice pe scor final si la pauza, X2, total goluri, scor corect, handicap, cat si versiuni pe care nu le gasesti la toti operatorii precum Draw no bet, scor par/impar, goluri asiatice, victorie sigura/dubla etc.

 

Cote bune si cash out

In general, Superbet are grija sa includa in oferta suficiente selectii cu cote mai bune decat media pietei. Insa ceea ce atrage cel mai mult atentia sunt optiunile Super Cota si SuperExtra, disponibile pentru pariurile 1, X, 2, 1X, X2, 12, in fiecare zi, pentru meciurile selectate de operator. Si pariurile live beneficiaza de o astfel de campanie care creste ocazional cotele pentru o parte dintre partidele disponibile in sectiunea live.

Tot la capitolul optiuni speciale, apreciate atat de pariorii amatori, cat si de cei cu mai multa experienta, Superbet ofera posibilitatea de cash-out. Nu este o varianta valabila pentru toate meciurile insa, deci verifica in dreptul selectiei daca poti folosi aceasta metoda de corectare a pariului.

 

Un site modern care respecta traditia platilor cash

Superbet se numara printre operatorii care cunosc valoarea facilitarii accesului jucatorilor atat la oferta sportiva, cat si la fondurile din contul de utilizator. Plecand de la o baza definita de agentii stradale, Superbet una dintre casele de pariuri online care poate asigura si plati in varianta cash, direct in propriile locatii.

Este o optiune foarte apreciata de cei mai putin familiarizati cu bancile, care asigura relationarea facila cu un segment destul de mare de clienti. Mai nou, poti face plati in agentiile Superbet si de pe card. Este posibila, totusi, inchiderea unor locatii  , deci verifica pe site, daca agentia de langa tine mai este deschisa.

Dincolo de aceasta versiune clasica de plata, Superbet a avut grija sa puna la punct partneriate cu principalii furnizori de plati online, astfel incat jucatorii sa poata gestiona resursele financiare si prin transfer bancar, card Visa si Mastercard, portofel electronic (Skrill, Neteller) si Paysafecard.

 

Superbet mentine ritmul la bonusuri si promotii

Oferta de bonusuri este una la care Superbet exceleaza atat ca valoare, cat ca numar. Lista incepe cu bonusul de inregistrare, care, in prezent, are valoarea de 500RON, si continua cu campanii cu premii de pana la 800000lei, cote marite si pariuri gratuite.

 

Un site bogat in informatii, stiri si tutoriale

Din grija pentru jucatorii clasici, care prefera sa ramana fideli pariurilor facute direct in agentie, Superbet a inclus pe site functia de verificare bilet. Tot in categoria paginilor ce au rolul de a sustine activitatea jucatorilor includem si sectiunea de rezultate si stiri din sport, care pune la dispozitie informatiile necesare pentru evaluarea corecta a biletelor jucate, dar si a potentialului evolutiv al echipelor si jucatorilor in partidele care urmeaza sa aiba loc.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page