Liga 1Sport

SPORT | Florin Plămadă, la al doilea transfer la FC Botoșani

Valeriu Iftime i-a găsit înlocuitor tânărului fundaș central Andrei Chindriș, care va fi vândut de FC Botoșani în Belgia, la Mouscron, pentru 700.000 de euro. Alesul este rădăuțeanul Florin Plămadă, un fotbalist aflat la a doua experiență la echipa din județul vecin. Apărătorul în vârstă de 28 de ani a mai fost legitimat la FC Botoșani în perioada 2014-2018, interval în care a strâns 52 de prezențe în Liga I. În sezonul 2014-2015 a fost împrumutat la CSMS Iași, bifând alte 37 de prezențe în primul eșalon.

Florin Plămadă a fost lansat în fotbalul mare de formația Rapid CFR Suceava, ajungând să fie selecționat în echipa națională de tineret a României. În 2018, Florin Plămadă a evoluat la Petrolul Ploiești, iar în ediția precedentă de campionat a jucat în Liga a II-a pentru Metaloglobus București.

Florin Plămadă este fratele mai mic al atacantului celor de Bucovina Rădăuți Ionuț Plămadă (30 de ani), care a avut la rândul său o carieră frumoasă în fotbal, trecându-și în CV formații precum FC Botoșani, Farul Constanța, Foresta Suceava, Sepsi Sfântu Gheorghe și Poli Timișoara.

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page