ImportantLiga 1Sport

SPORT | Botoșaniul rămâne înzăpezit. Nici astăzi nu se poate disputa partida FC Botoșani – Dinamo

Meciul dintre FC Botoşani şi Dinamo a fost amânat. Zăpada aşternută peste gazonul din Botosani a făcut imposibiă desfăşurarea partidei, iar Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că duelul nu va avea loc nici în următoarele zile.

“Liga Frofesionistă de Fotbal a decis:

Având în vedere,

– Ninsorile abundente din data de 17.03.2018, ce fac imposibilă disputarea jocului FC Botoșani – Dinamo, din cadrul etapei a 2-a, din play out-ul Campionatului Național Liga 1 Betano.

– Prognoza meteo pentru următoarele zile, ce confirmă imposibilitatea progrămării jocului.

– Dispozițiile art.6.1. a, 8.d și art. 11 și 12 din ROAF, privind programarea jocurilor și schimbarea acestei progrămări.

Liga Profesionistă de Fotbal a adoptat prezenta decizie de amânare a meciului FC Botoșani – Dinamo, din data de 17.03.2018, pentru o dată ce va fi anunțată ulterior.

În ceea ce privește partida Poli Iași – Astra, programată duminică, 18 martie, se va lua o decizie în funcție de condițiile meteo de la ora de disputare a partidei”, se arată pe lpf.ro.

Iniţial, arbitrul Andrei Chivulete a decis să amâne o oră startul meciului. Centralul s-a sfătuit cu observatorul de joc. Lucrurile nu s-au schimbat, a nins în continuare la Botoşani, astfel că era imposibil ca partida să se mai desfăşoare.

Cornel Șfaițer, finanțatorul celor de la FC Botoșani, a intervenit telefonic la Digi Sport Matinal, unde a adus informații de ultimă oră despre starea gazonului. Terenul este în continuare înzăpezit și prognoza meteorologică nu este una favorabilă.

Finanțatorul echipei a spus că duminică dimineață în Botoșani continua să ningă și deasupra gazonului s-a așternut un strat de zăpadă. Cornel Șfaițer este de părere că nici astăzi nu este vreme prielnică pentru disputarea partidei FC Botoșani – FC Dinamo. Bucureștenii au plecat sâmbătă noapte din Botoșani.

”Chiar și în momentul acesta ninge. Nici astăzi nu se poate disputa partida. S-au făcut eforturi mari. Ninsoarea a venit la 18:30 sâmbătă seară, meciul începea la câteva ore după. Nu puteam să disputăm partida, oamenii au fost înțelegători. Am luat legătura cu Liga, chiar nu puteam disputa partida. Se putea reprograma partida cum era la Sibiu. Erau discuții și pentru azi, la prânz.

După prognoza meteo, nici astăzi nu se putea disputa partida, ceea ce se și întâmplă. Am avut ghinionul ăsta să nu putem juca. Și acum șase ani, angrenați în lupta pentru promovare în Liga 1, am avut două etape pline cu zăpadă. Am distrus terenul atunci, îmi aduc aminte. Au luat în calcul să rămână pentru astăzi. Au luat cina târziu, au stat pe la ora 21:45, până când s-a dat comunicatul oficial de la LPF. După acel comunicat au plecat și cei de la Dinamo. La momentul acesta nu se poate juca”, a spus Cornel Șfaițer, finanțatorul celor de la FC Botoșani, la Digi Sport Matinal. În aceste condiții, partida nu se va putea disputa nici luni, așa cum era luat în calcul.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page