Retete

RETETA | Pește alb în sos cu roșii cherry

Ingrediente:

1-2 linguri ulei

2 căței de usturoi, feliați

500 g roșii cherry, feliate

2 linguri oțet

1 lingură busuioc tocat

650 g file pește alb

sare

piper

Mod de preparare:

Într-o tigaie, călești în puțin ulei încins usturoiul 1-2 minute până se înmoaie. Adaugi roșiile, oțetul, sare și piper, după gust. Acoperi cu un capac și mai lași tigaia pe foc 3-4 minute.

Condimentezi bucățile de pește cu sare și piper, după gust. Le rumenești într-o tigaie 2-3 minute, pe fiecare parte. Amesteci cu roșiile în sos. Servești cu busuioc.

Sursa http://www.deliciousmagazine.co.uk

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page