Retete

RETETA | Pulpe de pui cu sos de tomate și busuioc

Ingrediente:

450 g pulpe de pui

400 g roșii decojite întregi, la conservă

2 linguri ulei de măsline

1 jumătate de ceapă, tocată

3 căței de usturoi, pisați

10 frunze de busuioc

sare, după gust

piper, după gust

zahăr brun, după gust

pătrunjel, după gust

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui și le lași să se usuce. Condimentezi cu sare și piper, pe ambele părți, după gust. Dai roșiile la blender. Încălzești o oală specială cu capac, așezi carnea în ea și o rumenești câteva minute, neacoperită. Torni peste uleiul de măsline. Călești într-o tigaie ceapa și usturoiul, adaugi pasta de tomate, busuiocul și pui conținutul în oală. Gătești la foc mediu, 15-20 de minute, cu capacul pus. Servești cu zahăr brun și pătrunjel tocat pe deasupra, după gust.

Sursa http://rasamalaysia.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page