Retete

RETETA | Piept de pui cu legume

Ingrediente:

4 bucăți piept de pui
3 linguri ulei
6 căței de usturoi, pisați
100 g miere
2 linguri muștar
pătrunjel tocat, după gust
fulgi de adei iute, după gust
4 dovlecei, feliați
450 g roșii cherry, tăiate pe jumătate
sare
piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 200 °C. Așezi 4 bucăți de folie, 30×30 cm, pe o suprafață plană. Așezi în mijlocul lor felii de dovlecel și roșii. Condimentezi cu sare și piper, după gust.

Pui deasupra fiecăreia o bucată de piept de pui. Sărezi și piperezi, după gust.

Într-un bol, amesteci uleiul, usturoiul, muștarul și mierea. Torni sosul, în mod egal, peste fiecare pachețel cu carne și legume. Presari pătrunjel și fulgi de ardei iute.

Închizi pachețelele, astfel încât umplutura să fie acoperită în totalitate, îndoind capetele.

Transferi pe o tavă întinsă și dai la cuptor 20-25 de minute sau până ce puiul se pătrunde bine și legumele devin fragede. Servești imediat.

Sursa http://www.eatwell101.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page