Retete

RETETA | Costițe de porc, pentru masa de Crăciun

Ingrediente:

1 kg coaste de porc
1 linguriţă sare grunjoasă
½ linguriţă piper măcinat grosier
1 linguriţă coriandru măcinat
1 linguriţă cimbru
1 linguriţă rozmarin
1 linguriţă chimion măcinat
3 căţei usturoi
1 ceapă rasă

Pentru glazură:

2 linguriţe muştar iute
2 linguri miere

Mod de preparare:

Combini, într-un bol, toate condimentele cu ceapa și cu usturoiul zdrobit. Condimentezi coastele, le înveleşti în folie alimentară şi le laşi la frigider de seara până dimineaţa. Pentru glazură, freci muştarul cu mierea şi lași deoparte.

Scuturi de condimentele în exces, apoi aşezi costiţele pe grătarul bine încins. După 10-12 minute, le întorci și le mai ții încă 10 minute. Le ungi de fiecare dată cu glazură și le ții până când carnea e rumenită.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page