Retete

RETETA | Peşte cu sos de avocado

Ingrediente:

2 avocado copţi, curăţaţi şi tăiaţi bucăţi
3 linguri zeamă de lămâie sau de limetă
1 lingură ceapă verde tocată
1 lingură pătrunjel tocat
1 linguriţă muştar
sare
piper
4 fileuri de peşte (noi am folosit somon)
ulei de floarea soarelui sau din sâmburi de struguri

Mod de preparare:

Pui bucăţile de avocado li zeama de lămâie ori de limetă într-un mixer sau blender şi pasezi. Adaugi treptat ulei, până când ajungi la consistenţa dorită a sosului. Pui şi ceapa verde, pătrubnjelul şi laşi să se amestece. Pui într-un vas mic, adaugi muştar, sare şi piper după gust.

Încingi ulei într-o tigaie, dai focul la mediu. Presari sare şi piper pe ambele părţi ale peştelui şi cu grijă aşezi fileurile în tigaie. Le laşi până se pătrund bine, cam 3-4 minute pe fiecare parte. Serveşti peştele cu sos de avocado.

sursa: www.simplyrecipes.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page