Retete

RETETA | Cod în sos de usturoi și pătrunjel la cuptor

Ingrediente:

5-6 bucăți cod

5 căței de usturoi

50 g pătrunjel tocat

5 linguri zeamă de lămâie

5 linguri ulei

2 linguri unt topit

Pentru crustă

75 g făină

1 linguriță coriandru

¾ linguriță boia de ardei dulce

sare

piper

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Amesteci uleiul cu sucul de lămâie și untul topit. Combini făina cu condimentele. Ștergi bucățile de pește cu prosoape de hârtie, apoi le treci prin sucul de lămâie și apoi prin făină.

Scuturi peștele de excesul de făină, aapoi îl așezi într-o tavă. Pui cățeii de usturoi zdrobiți în sucul de lămâie, apoi torni peste pește în tavă. Dai tava la cuptor 15 minute, apoi presari pătrunjelul tocat și mai ții 5 minute.

Sursa https://www.themediterraneandish.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page