Liga 1Sport

SPORT | Costel Enache: „Nu putem spune că șansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul patru”

Antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Enache, înaintea partidei de duminică de pe Municipalul botoșănean contra echipei FCSB, meci contând pentru etapa a 21-a a Ligii 1 Betano.

„Cu siguranță un joc cu FCSB nu poate fi tratat ușor. E un meci important pentru noi prin prisma rezultatelor din ultimul timp, eu un joc greu prin faptul că lucrurile s-au aglomerat în zona de play-off și atunci suntem obligați să facem maxim din ceea ce putem din jocul acesta. Eu cred în șansa noastră și sincer o spun cu argumente. Suntem o echipă care a avut constanță, bine organizată și cred că forța echipei noastre e recunoscută în momentul acesta. Nu putem spune că șansa sau întâmplarea ne-a adus pe locul patru, e un drum lung în care jucătorii au demonstrat că au forță. Sperăm să demostrăm și la jocul împotriva celor de la FCSB și aștept cu mare nerăbdare și interes jocul de duminică.

Nu este greu să-i motivez pe Olimpiu și Roman pentru acest meci, amândoi sunt oameni cu echilibrul mental mult peste media ceea ce am întâlnit în campionatul nostru, sunt doi oameni care nu se lasă prea ușor influențați. Oli (n.r. Olimpiu Moruțan) are deja o mare experiență din acest punct de vedere, iar la Mihai (n.r. Mihai Roman) vorbim de ani de experiență care a trecut prin multe medii și nu cred că lucrurile din culise îl destabilizează. ”, a declarat antrenorul principal al FC Botoșani, Costel Enache.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page