Retete

RETETA | Ciuperci umplute cu orez (de post)

Ingrediente:

4 ciuperci mari

2 linguri ulei

ceapă verde tocată, după gust

150 g orez fiert

1 legătură pătrunjel tocat

½ ceapă tocată

4-5 roșii dehidratate, feliate

cașcaval vegetal, după gust

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul. Speli bine ciupercile, le scoți codițele și le usuci pe un prosop de hârtie. Amesteci orezul cu ceapa, roșiile deshidratate, codițele de ciuperci tocate și pătrunjelul. Le călești într-o tigaie, 1-2 minute, în puțin ulei. Umpli ciupercile cu această compoziție, razi cașcavalul pe deasupra și le dai la cuptor, într-o tavă unsă cu ulei, 10-15 minute.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page