Retete

RETETA | Pește aromat pe pat de legume

Ingrediente:

4 bucăți file pește alb

2 dovlecei, feliați

2-3 morcovi, tăiați pe lungime

60 g unt

4 căței de usturoi, zdrobiți

2 linguri zeamă de lămâie

2 linguri coriandru tocat

sare

piper

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 190 °C. Călești într-o oală usturoiul în untul topit. Amesteci cu zeama de lămâie. Condimentezi cu coriandru, sare și piper, după gust. Tai 4 pătrate de hârtie de copt și așezi legumele în centru. Pui peste ele câte o bucată de pește. Le stropești cu sosul de unt și usturoi și le împăturești ca pe niște pachețele.

Le așezi într-o tavă și le dai la cuptor 15-20 de minute. Servești peștele după ce s-a răcit puțin.

Sursa http://www.eatwell101.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page