Retete

RETETA | Hamburgeri de pui

Ingrediente:

450 g carne tocată de pui

200 g piept de pui, tăiat bucățele

70 g ceapă tocată

100 g dovlecel feliat mărunt

1-2 ardei grași tocați

2 linguri arpagic tocat

1 ou

sare

piper

50 g pesmet

cașcaval ras, după gust

Mod de preparare:

Într-un bol, combini carnea tocată de pui cu carnea tăiată bucățele mici. Adaugi ceapa, dovlecelul, ardeiul gras și arpagicul. Amesteci cu pesmetul, sărezi și piperezi, după gust, apoi încorporezi oul.

Formezi burgerii ca pe niște chifteluțe, apoi le rumenești pe grătar sau într-o tigaie tip grill în jur de 6-7 minute. Servești cu cașcaval, dacă vrei.

Sursa https://www.artandthekitchen.com

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page