Retete

RETETA | Friptură de vită cu sos de roșii și legume

Ingrediente:

2 linguri ulei

1 kg carne de vită

sare

piper

2 căței de usturoi

1 ceapă

2 morcovi

½ țelină

200 ml vin roșu

2 linguri pastă de tomate

pătrunjel

rozmarin

cimbru

foi de dafin

500 ml suc de roșii

Mod de preparare:

Dai drumul la cuptor. Încingi uleiul într-o cratiță, condimentezi carnea cu sare și piper, după gust și o rumenești pe toate părțile, 8-10 minute. Adaugi legumele tocate și le lași 6-8 minute.

Pui vinul, pasta de tomate și amesteci, apoi lași să fiarbă până scade la jumătate. Adaugi cimbrul, rozmarinul, pătrunjelul, cimbrul, foile de dafin, apoi sosul de roșii. Dai cratița la cuptor pentru cel puțin 2 ore, până când se pătrunde carnea.

Sursa https://www.eazypeazymealz.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page