Retete

RETETA | Friptură de vită cu cartofi și parmezan

Ingrediente:

4 bucăți carne de vită

sare

piper

2-3 cartofi mari

4 căței de usturoi pisați

1 linguriță mix de condimente pentru friptură

50 g parmezan ras

2 linguri pătrunjel tocat

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 190 °C. Speli cartofii, îi usuci și îi tai felii, pe lungime. Îi așezi într-o tavă. Torni peste ei ulei, presari usturoiul, mixul de condimente și parmezanul. Amesteci toate ingredientele. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Dai la cuptor, pentru 20-25 de minute, până se rumenesc. Mărești temperatura la 220 °C.

Condimentezi carnea cu sare și piper, după gust, apoi o pui în tavă lângă cartofi. Mai lași la cuptor, 4-5 minute, pe fiecare parte. Servești cu pătrunjel și extra parmezan, dacă vrei.

Sursa http://damndelicious.net

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page