Retete

RETETA | Piept de pui cu parmezan și dovlecel

Ingrediente:

2 bucăți piept de pui

100 g unt

45 g pesmet

50 g parmezan

1 lingură făină

2 dovlecei, tăiați rondele

2 căței de usturoi, pisați

sare, după gust

piper, după gust

pătrunjel, după gust

Mod de preparare:

Topești 50 g de unt, într-un bol. Într-un alt vas, combini pesmetul, parmezanul și făina. Tai bucățile de piept de pui în jumătate și le dai prin unt, apoi prin amestecul cu pesmet. Le prăjești într-o tigaie, în ½ din restul de unt, 3-4 minute, pe fiecare parte. Scoți și dai deoparte.

În aceeași tigaie, călești 1-2 minute, în ultima parte de unt, usturoiul, apoi adaugi dovleceii și lași pe foc până se înmoaie. Condimentezi cu sare și piper. Așezi bucățile de pui și le mai lași împreună cu dovleceii, 2-3 minute. Servești cu pătrunjel tocat, dacă dorești.

Sursa http://therecipecritic.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page