Retete

RETETA | Cod pe pat de ardei

Ingrediente:
● 4 fileuri de cod
● 2-3 ardei grași
● 2 morcovi
● 1 ardei iute
● 2 cepe
● 4 căței de usturoi
● 100 ml vin alb sec
● 100 g roșii în bulion
● 50 ml apă
● 1 lingură ulei
● zeama de la 1 lămâie
● sare
● piper

Mod de preparare:

Speli, cureți și tai legumele, apoi le așezi într-o tavă unsă cu ulei. Speli peștele, îl usuci, apoi îl condimentezi cu sare și piper, după gust.
Separat, amesteci într-un bol vinul cu bulionul și apa. Torni peste legume. Așezi fileurile de pește și dai tava la cuptor, 20 de minute.
O scoți, presari usturoiul tăiat fin și mai lași încă 10-15 minute. Servești cu zeamă de lămâie și ardei iute, tăiat fin.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page