Retete

RETETA | Cartofi cu sos de roșii

Ingrediente:

  • 1 kg cartofi
  • 1 ceapă
  • 2 linguri ulei
  • 250 ml sos de roșii
  • 1 lingură pastă de tomate
  • 200 ml supă de legume
  • 2 căței de usturoi
  • sare
  • piper
  • pătrunjel

Mod de preparare:

Cureți cartofii și, în funcție de mărimea lor, îi tai jumătăți sau în patru. Toci ceapa și o călești în ulei, adaugi pasta de tomate și sucul de roșii și mai ții pe foc 2 minute, apoi adaugi cartofii, supa de legume, sare și piper după gust și lași să fiarbă până când scade sosul. Cu 2-3 minute înainte să stingi focul, pui usturoiul pisat și amesteci. Servești cu pătrunjel tocat.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page