Retete

RETETA | Plăcintă cu ou și kaizer

Ingrediente:

  • 2 foi aluat congelat
  • 5 ouă
  • 120 ml lapte
  • 4 fâșii kaizer
  • 1 ceapă
  • 80 g brânză, rasă
  • ulei

Mod de preparare:

Preîncălzești cuptorul la 210 °C.  Ungi o tavă de tartă cu puțin ulei. Așezi foile de aluat decongelate în ea, presându-le ușor, astfel încât toată suprafața să fie acoperită. Într-o tigaie, rumenești kaizerul tăiat bucățele împreună cu ceapa tocată fin, până ce aceasta se înmoaie iar kaizerul devine ușor crocant.

Așezi compoziția în tavă, peste aluat. Presari jumătate din cantitatea de brânză. Bați ouăle cu laptele. Torni peste bacon, apoi presari uniform restul de brânză. Dai la cuptor 20 de minute. Servești după ce s-a răcit puțin.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page