Retete

RETETA | Înghețată de căpșuni

Ingrediente:

–    2 cană de lapte
–    2 căni de smântână
–    2 căni de căpșuni tăiate felii mai mari
–    1 cană de zahăr alb
–    ¼ de lingură de sare
–    2 linguri de extract de vanilie
–    2 linguri de suc de lămâie
–    6 cupe de înghețată

Mod de preparare:

Într-un bol mare, pune laptele, smântâna, zahărul, sarea, vanilia, sucul de lămâie și căpșunile.

Procesează îngredientele cu mixerul la viteză medie, până obții o cremă omogenă.
Toarnă amestecul obținut în cele 6 cupe de înghețată și apoi pune-le în congelator. Lasă-le la rece cel puțin 3 ore, după care înghețata poate fi mâncată.


Poftă bună!

Credit foto: www.foodtolove.co.nz


S-ar putea să-ți placă și:

Din aceeași categorie:


     

Spune-ți părerea:

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page