Retete

RETETA | Piept de pui umplut cu șuncă

Ingrediente:

1 piept de pui dezosat

2 felii şuncă

felii caşcaval

4 felii roşii

2 dovlecei

1 ceapă

2-3 linguri ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Tai pieptul de pui în jumătate,astfel încât să obţii două felii. Baţi carnea cu ciocanul,apoi o condimentezi cu sare şi piper,după gust. Aşezi pe fiecare câte o felie de şuncă,2 felii de roşii şi o felie de caşcaval. Împătureşti carnea şi o fixezi pe margini cu scobitori,apoi o aşezi într-o tavă unsă,o acoperi cu folie de aluminiu şi o dai la cuptor aproximativ 45 de minute. Dai hârtia la o parte şi laşi carnea să se rumenească. O stropeşti din când în când cu sosul din tavă.

Separat,tai capetele dovleceilor şi-i feliezi. Îi amesteci cu sare,piper,ulei şi ceapa feliată. Pui dovleceii în tava cu hârtie de copt şi-i ţii până când se înmoaie şi se rumenesc puţin. Îi serveşti cu pieptul de pui umplut.

Foto:Profimedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page