Retete

RETETA | Cordon Bleu de pui la cuptor

Ingrediente:

2 bucăți piept de pui

4 felii cașcaval

2 linguri făină

1 ou

4 felii șuncă presată

1-2 linguri pesmet

ulei

sare și piper

Mod de preparare:

Într-un bol, combini pesmetul cu puțin ulei. Îl întinzi într-o tavă și dai la cuptorul încins, pentru 3 minute. Scoți pe o farfurie. Crestezi un buzunar în fiecare bucată de pui. Împăturești fiecare felie de cașcaval o dată și umpli carnea cu câte două felii. Procedezi la fel cu feliile de șuncă. Condimentezi cu sare și piper, după gust. Securizezi cu scobitori.

Într-un vas, bați oul cu făina. Dai bucățile de pui prin compoziția cu ou, apoi prin cea cu pesmet. Le așezi în tavă și le stropești cu puțin ulei. Dai la cuptor aproximativ 25-30 de minute sau până devin aurii. Servești după ce s-au răcit puțin.

Sursa http://www.newsnish.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page