Liga 1Sport

SPORT | Costel Enache: ”Cred că suntem pregătiți și pentru jocul de duminică, cu Dinamo”

FC Botoșani întâlnește duminică seara, de la ora 21 pe stadionul Național Arena formația bucureșteană Dinamo în cadrul etapei a doua a Ligii 1.

Prezent la conferința de presă principalul botosanenilor Costel Enache este convins că dacă jucătorii vor evolua cu aceaași atitudine ca în meciul cu CFR Cluj, atunci este convins că echipa va face un joc bun pe Național Arena.

“Ne asteaptă din nou un joc dificil. Nu stiu dacă o să pot spune vreodată că o să fie un altfel de meci înainte. Cred că suntem pregătiți și pentru jocul de duminică, cu Dinamo. Eu ca viziune vreau să transmit jucătorilor un impuls mental. Dacă vom reuși să menținem atitudinea care am avut-o la meciul trecut, cel cu CFR Cluj, sunt convins sa putem face un joc frumos, un joc bun și eficient. Dinamo a jucat ofensiv în prima etapă, dar a fost un joc destul de echilibrat. Meciul a avut ritm și intensitate. Din ce am observat eu golurile au venit în urma unor faze fixe și cred că acesta este un punct forte al lor. Dar nu trebuie neglijate celelalte aspecte, Dinamo e un club bun, au achiziții care pot ridica nivelul echipei. Noi încercăm să ne creăm un model de joc propriu și cu mici corecturi pentru fiecare meci, în funcție de adversar”, a declarat Costel Enache.

Sursa: fcbotosani

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page