Retete

RETETA | Coșulețe cu mascarpone și zmeură

Ingrediente:

150 g zmeură proaspătă

250 g mascarpone

1 aluat congelat dulce

zeama și coaja rasă de la 1 lămâie

zeama și coaja rasă de la 1 portocală

100 ml smântână pentru frișcă

150 g zahăr pudră

frunze de mentă

Mod de preparare:

Încălzești cuptorul la 180 °C. Tai aluatul în 6 pătrate egale. Umpli formele de brioșe sau tăvițele speciale cu aluat. Răsucești marginile în interior. Dai la cuptor pentru 10-15 minute.

Într-un bol, amesteci crema de mascarpone cu smântâna, zahărul pudră, zeama și coaja rasă de lămâie și portocală și câteva frunze de mentă tocate mărunt, după gust. Umpli coșulețele cu crema, după ce s-au răcit. Adaugi zmeura. Decorezi cu frunze de mentă, dacă vrei.

Sursa https://www.jusrol.co.uk

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page