Retete

RETETA | Chec aperitiv

Ingrediente:
5 ouă
150 ml lapte
250 g făină
1 linguriţă
praf de copt
200 g şuncă
100 g măsline
150 g
brânză
100 g ciuperci
1 ardei gras, roşu
sare
piper

Mod de preparare:

Separi albuşurile de gălbenuşuri şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Freci gălbenuşurile cu un alt praf de sare şi adaugi laptele, făina amestecată cu praful de copt, şunca tăiată, brânza rasă, ciupercile tocate, ardeiul gras curăţat şi mărunţit şi măslinele feliate.

La final, încorporezi albuşurile bătute spumă, condimentezi cu piper după gust şi amesteci uşor, cu mişcări de sus în jos. Torni compoziţia într-o tavă tapetată şi ţii checul la cuptor până trece testul scobitorii.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page