Retete

RETETA | Biluțe de brânză cu verdeață

Ingrediente:

230 g cremă de brânză

110 g brânză feta sau gorgonzola

100 g cașcaval sau brânză cheddar

1 ceapă, tocată mărunt

sos picant, după gust

pătrunjel, după gust

biscuiți sărați, după gust

Mod de preparare:

Pui toată brânza tăiată cubulețe și crema într-un bol și o lași 30 de minute la temperatura camerei, astfel încât să devină mai moale. Mixezi în ea ceapa tocată mărunt și sosul picant, după gust, până obții un amestec omogen. Lași la frigider câteva ore. Formezi biluțe potrivite și le treci prin pătrunjelul tocat. Dai la frigider până se întăresc de tot. Servești ca aperitiv, cu biscuiți sărați, dacă dorești.

Sursa http://www.bettycrocker.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page