Retete

RETETA | Chec aperitiv cu praz

Ingrediente:

1 praz
150 g cașcaval ras
4 ouă
50 g măsline feliate
250 g făină
1 plic praf de copt
sare
piper
5 linguri ulei

Mod de preparare:

Separi albușurile de gălbenușuri și le pui în vase diferite. Bați albușurile spumă, iar gălbenușurile le freci cu ulei. După ce le-ai frecat bine, pui gălbenușurile peste albușuri, adaugi sare și piper, după gust, apoi praful de copt. Treptat, pui făina în ploaie și amesteci bine să nu facă cocoloașe. Speli prazul, îl tai cubulețe și îl călești puțin. Tapetezi tava și torni jumătate de compoziție. Adaugi prazul, cașcavalul, măslinele și le acoperi cu compoziția rămasă. Introduci tava în cuptorul încălzit și o lași 40-45 de minute la copt.

Foto: Profimedia

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page