Retete

RETETA | Cotlete de porc cu ceapă caramelizată

Ingrediente:

1 lingură de ulei,

4 cotlete de porc,

3 linguriţe de sare,

2 linguriţe de piper,

1 ceapă tăiată rondele,

1 cană de apă

Mod de preparare:

1. Masează cotletele cu sare şi piper.

2. Într-o tigaie, încinge uleiul şi pune cotletele. Lasă-le să prindă crustă maronie pe ambele părţi, apoi adaugă ceapa şi cana de apă în tigaie. Redu focul la minim şi lasă cotletele să se gătească preţ de 20 de minute.

3. Ridică apoi capacul şi lasă apa să se evapore. Scoate cotletele din tigaie şi serveşte-le cu ceapa deasupra.

Poftă bună!

Sursa: www.feminis.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page