EvenimentImportant

EVENIMENT | Noul prefect al județului Botoșani, la investire: ,,Vă asigur de toată deschiderea și de tot sprijinul meu în folosul tuturor cetățenilor județului Botoșani”

Ceremonie inedită astăzi la investirea noului prefect al județului Botoșani, Alexandru Colbu. Primul reprezentant al Guvernului în teritoriu a depus jurământul în cadrul unei videoconferințe în prezența Ralucăi Turcan și a ministrului de Interne, Marcel Vela. Premierul Ludovic Orban a venit către final, când a avut un scurt discurs. Sala Nicolae Iorga a Palatului Adminstrativ a fost plină, printre cei care au asistat regăsindu-se directori de instituții, politicieni, șefi ai struturilor MAI. La ceremonie nu a fost prezent niciun parlamentar botoșănean. După încheierea videoconferinței, au rostit alocuțiuni scurte fostul prefect Dan Șlincu, președintele Consiliului Județean , Costică Macaleți, fostul subprefect Daniela Lozneanu. Noul prefect a avut o intervenție scurtă, dar tomul folosit a fost de departe unul optimist. ,,Este un început nou pentru mine, o provocare, o răspundere căreia îi voi face față, așa cum am făcut față și la alte provocări. Mizez pe sprijinul și colaborarea echipei din Instituția Prefectului și nu numai, și aici mă refer la toate instituțiile publice cu care Instituția Prefectului colaborează. Mizez și pe experiența pe care am acumulat-o de-a lungul timpului, atât în administrația civilă cât și cea militară. Va asigur de toată deschiderea și de tot sprijinul meu în folosul tuturor cetățenilor județului Botoșani. Sper la sfârșitul mandatului meu, care vom vedea cât va fi de lungu sau de scurt, să mă laud și eu cu aceleași realizări pe care le-a avut domnul prefect Șlincu. Sper ca la sfârșitul mandatului să las o instituție la fel de performantă” a declarat Alexandru Colbu.

Echipa primului reprezentant al Guvernului în teritoriu este formată din: director de Cancelarie, fostul deputat Roxana Anușcă Țurcanu, președintele ALDE Botoșani, consilier Vlad Romanescu, fiul primarului din Păltiniș Costel Romanescu, iar purtătorul de cuvânt este membru ALDE, Gabriel Atudoroae.

 

 

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page