Retete

RETETA | Sos pentru paste

Ingrediente:

  • 1 kg de roșii
  • ulei de măsline
  • 4 căței de usturoi
  • 1 mână frunze de busuioc tocate
  • sare și piper după gust

Mod de preparare:

 

Încinge un pic de ulei de măsline într-o tigaie mare. Adaugă usturoiul tocat, aemstecă și lasă la călit, la foc mic, pentru 5 minute. Între timp spală și toacă roșiile și pune-le în tigaie. Amestecă ușor timp de 2 minute, acoperă și dă focul mic. Verifică după 5 minute dacă au început să lase sos. Adaugă busuiocul tocat, sare și piper după gust. Dă focul și mai mic, astupă vasul și mai lasă așa pe foc încă 5 minute.

Îl poți depozita la frigider, într-un borcan care se închide etanș.

Sursa: retete.unica.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page