Alte sporturiSport

SPORT | Pantilimon e din nou titular. Surpriză pe Etihad Stadium! City – Watford 1-2! Toate meciurile şi rezultatele din FA Cup

Costel Pantilimon a redevenit, pe hârtie, rezerva lui Joe Hart la City, dar românul are din plin parte de acţiune, graţie meciurilor din Cupă. Românul va fi din nou titular pentru “cetăţeni”, de această dată în FA Cup, în partida de pe teren propriu, contra lui Watford.

Cel poreclit “Guliver” nu a mai primit gol de 390 de minute în Cupa Ligii Angliei, record în ultimii 30 de ani ai competiţiei, apărând excelent marţi seară în victoria (3-0) cu West Ham United, din returul semifinalei. Acum, Panti este în faţa unui nou meci în care va fi utilizat din primul minut şi are din nou ocazia să îi arate lui Pellegrini că poate fi varianta numărul unu pentru buturile echipei.

Altfel, City va fi privată în disputa care se va juca pe Etihad, de la ora 17:00 (ora României), de prezenţa lui Nasri – accidentat pentru aproximativ două luni -, dar şi de aportul lui Negredo şi Silva, care nu sunt complet recuperaţi după loviturile primite. În schimb, Kun Aguero va fi cel mai probabil titular, ipostază în care nu s-a mai aflat de la jumătatea lunii decembrie, când a suferit o accidentare în partida cu Arsenal (6-3).

Jucătorii convocaţi de principiu de Pellegrini pentru meciul de Cupă: Pantilimon, Hart, Richards, Zabaleta, Kompany, Lescott, Nastasic, Demichelis, Boyata, Huws, Kolarov, Clichy, Milner, Navas, Toure, Fernandinho, Garcia, Rodwell, Lopes, Aguero, Dzeko, Jovetic.

Echipa de start a lui Man City: Pantilimon – Richards, Demichelis, Lescott, Kolarov – Jesus Navas, Toure, Rodwell – Lopes, Dzeko, Aguero

CUPA ANGLIEI, TURUL 4

Vineri
Arsenal – Conventry City 4-0
Nottingham Forest – Preston North End 0-0

Sâmbătă
ora 14:45
AFC Bournemouth – Liverpool 0-2

ora 17:00
Birmingham City – Swansea City 1-0
Bolton Wanderers – Cardiff City 0-1
Huddersfield  – Charlton 0-1
Manchester City – Watford 1-2
Port Vale – Brighton & Hove Albion 1-2
Rochdale – Sheffield Wednesday 1-2
Southampton – Yeovil 1-0
Southend – Hull City 0-1
Sunderland – Kidderminster 1-0
Wigan Athletic – Crystal Palace 1-0
ora 19:30
Stevenage – Everton

Duminică
ora 15:00
Sheffield United – Fulham

ora 17:30
Chelsea – Stoke City

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page