Sport

SPORT | “Ăsta ar fi transferul secolului!” A început “operaţiunea” Messi: PSG a decis să-i achite clauza de reziliere

Cotidianul francez L’Equipe scrie din nou astăzi despre posibila trecere a lui Messi la PSG. Gruparea din Paris e gata să facă o ofertă pentru starul Barcelonei, iar mutarea s-ar putea face în vară.

“Campioana Franţei a decis să-şi încerce norocul: a demarat pregătirile pentru transferul lui Lionel Messi în viitorul sezon “, notează sursa citată, care admite însă că operaţiunea e una“extrem de dificilă”.

Nu e prima dată când se speculează pe seama trecerii lui Messi la PSG, însă L’Equipe vede în acţiunea clubului patronat de şeicul Al Thani o încercare disperată de a “arde etapele” în drumul spre vârful fotbalului European. Conform celebrului cotidian francez, clauza de 250.000.000 de euro care îl poate “elibera” pe Messi de la Barcelona nu îl sperie pe şeful PSG-ului.

“Clauza de reziliere a celui care a câştigat de patru ori Balonul de Aur (250 de milioane de euro) nu îi sperie pe conducătorii de la Paris, care sunt convinşi că visul lor de a-l aduce pe Lionel Messi poate deveni realitate.

Sunt nebuni?! Cu el, totul s-ar accelera. S-ar accelera jocul echipei şi “timpul” pentru un club obsedat de succes pe plan european şi glorie mondială. […] Transferul lui Messi, de la Barcelona, ar atrage atenţia asupra clubului într-un mod imposibil de egalat”, notează L’Equipe în ediţia de astăzi.

Discuţia privind tranferul lui Messi la PSG vine însă chiar în ziua în care presa din Spania anunţă că primul obiectiv al noului preşedinte al Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, este să-i ofere argentinianului un contract îmbunătăţit până în 2018.

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page