Retete

RETETA | Iepure la cuptor cu sos de smantana

Daca vrei sa gatesti cu carne de iepure, poti cumpara un iepure intreg pe care sa-l transezi si sa-l faci la cuptor. Ai nevoie de smantana, ceapa, margarina si putina faina pentru aceasta reteta.

Ingrediente:

  • 1 iepure transat
  • 1/2 cana faina
  • 3 linguri margarina
  • 1 cana ceapa taiata
  • 2 cani smantana
  • sare si piper.

Mod de preparare:
Pune intr-o punga o cana de faina cu jumatate de lingurita de sare si un sfert de lingurita de piper. Adauga bucatile de carne, inchide punga si scutura bine, pentru ca iepurele sa se acopere bine cu aceasta compozitie.
Incinge cuptorul la 180 grade Celsius. Pune margarina intr-o tigaie si apoi bucatile de iepure si prajeste-le. Scurge grasimea ramasa. Pune iepurele in tava,a dauga ceapa si smantana. Coace mancarea in cuptor pentru o ora.
Se serveste cald, cu o garnitura de legume.

 

 

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page