Sport

SPORT | Nikolic merge până la “Groapa Marianelor” ca să-şi găsească echipă, dar Reghe s-ar putea trezi cu el la antrenamente! Experienţa vârfului, după ce Steaua l-a anunţat că e liber să plece

Stefan Nikolic a plecat din Bucureşti cu gândul de a semna un contract cu formaţia sud coreeană Incheon United. Totuşi, el nu şi-a reziliat contractul cu Steaua pentru că nu a ajuns la o înţelegere din punct de vedere financiar cu gruparea din Ghencea.

Totuşi, roş-albaştrii i-au dat hârtie la mână că îşi poate căuta o echipă. Atacantul muntenegrean a fost propus la Incheon United, dar această echipă se află la pregătire în Guam, o insulă din vestul Oceanului Pacific aflată în administraţia Statelor Unite ale Americii, chiar la nord de Groapa Marianelor. Din acest motiv, Nikolic a trebuit să-şi obţină viza de  SUA, iar surse ProSport susţin că el ar putea da chiar probe de joc la formaţia coreeană. Pe site-ul oficial al echipei, nu e nicio ştire care să confirme prezenţa stelistului la Incheon. Însă, Nikolic şi-a postat pe facebook o poză din Coreea de Sud.

AICI SE PRESUPUNE CĂ S-AR AFLA NIKOLIC

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page