Sport

SPORT | Hamza pleacă de la Petrolul! Ploieştenii nu pot refuza oferta de un milion de euro, în ciuda rugăminţilor fanilor! Cine îl va înlocui?

Younes Hamza (27 de ani) nu va mai juca în retur pentru Petrolul Ploieşti. Dacă în ultima vreme s-a tot discutat despre oferte venite din Franţa ori Coreea de Sud pe adresa tunisianului, se pare că cea mai atractivă propunere a venit de mult mai aproape, din campionatul Bulgariei.

Îi oferă 25.000 de euro salariu lunar
Botev Plovdiv (locul 7 în campionat) este echipa care a plusat în ceea ce-l priveşte pe Hamza. Conform surselor ProSport, în schimbul atacantului său, Petrolul va primi un milion de euro! „O ofertă de nerefuzat!”, în opinia şefilor clubului din Ploieşti. Mai mult decât atât, jucătorului i s-a propus un contract extrem de avantajos: 25.000 de euro salariu lunar! Ca o comparaţie, trebuie spus că la Ploieşti Hamza câştiga în jur de 10.000 de euro pe lună. Conform informaţiilor de ultimă oră, cele două părţi sunt foarte aproape să bată palma, mai ales că nu există diferenţe mari între sumele cerute şi oferite. Mutarea are mari şanse să fie oficializată în acest week-end. Ar fi al treilea transfer din Liga I către Plovdiv, după cele ale dinamoviştilor Curtean şi Luchin.


„Nu ştiu cât mai pot rămâne la Ploieşti. Ştiţi cu toţii că Petrolul nu poate plăti salarii foarte mari. Dacă va veni o ofertă pe numele meu, bună şi pentru club, atunci cred că voi pleca”
Younes Hamza, atacant Petrolul, la plecarea spre cantonamentul din Antalya


25 de goluri a marcat Hamza pentru Petrolul în 41 de partide, echipă cu care a câştigat Cupa României anul trecut. El a venit liber de contract în 2012


Fanii au blocat mailul clubului cu mesaje pro-Hamza!
Mai mult ca sigur, ştirea transferului lui Hamza la Botev Plovdiv nu va fi bine primită de pătimaşii suporteri ai Petrolului. Care, încă de când s-a auzit că vârful de atac va pleca de la echipă, au bombardat adresa de mail a clubului. „Numai ieri, în ziua plecării în cantonament, s-au trimis în jur de 300 de mailuri, în toate fiind rugaţi să nu-l lăsăm să plece”, au precizat oficiali ai galben-albaştrilor.


CUM AR PUTEA ARĂTA ATACUL PETROLULUI FĂRĂ HAMZA

ZICU – ALBIN – MUTU
DORE 


De unde are bani Plovdiv să cumpere din Liga I
Dacă îl va înregimenta pe Hamzva, Botev Plovdiv este echipa care, numai în această iarnă, a adus 1,8 milioane de euro în campionatul românesc. Un milion în schimbul tunisianului, plus alţi 800.000 pe Curtean şi Luchin, cumpăraţi de la Dinamo. Bulgarii dispun de bani de investit în transferuri de pe urma vânzării puştiului Todor Nedelev (20 de ani) la Mainz, pe 3,5 milioane de euro! Nedelev e deja internaţional bulgar, cu trei selecţii la activ în naţionala mare.

Înlocuitorul lui Hamza vine din liga a doua olandeză

Şefii Petrolului au luat în calcul din timp plecarea lui Hamza, astfel încât s-au gândit şi la un posibil înlocuitor. Din câte se pare, cel vizat este atacantul Patrick N’Koyi Kiabu (24 de ani, foto), de la Fortuna Sittard (locul 15 din 20). Petroliştii discutaseră cu N’Koyi pentru înregimentarea lui din vară, însă iminenta plecare a lui Hamza i-a determinat să facă mutarea încă de pe acum. Olandezul de origine congoleză a marcat 6 goluri în 15 meciuri de campionat pentru Fortuna şi este cotat la 175.000 de euro.

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page