Sport

SPORT | Dinamo şi Botev Plovdiv s-au înţeles pentru Luchin şi Curtean. Jucătorii şi-au dat acordul pentru a merge în Bulgaria, Cristea Opria este cel care ar putea bloca transferul

UPDATE 14: 36 După ce jucătorii şi-au dat acordul verbal de a merge la formaţia de la sud de Dunăre, se pare că şi şefii lui Dinamo s-au înţeles cu oficialii lui Botev Plovdiv pentru a-i ceda pe Luchin şi Curtean în Bulgaria. În acest moment, singura problemă mai este legată de Cristea Opria, impresarul lui Luchin, cel care trebuie să primească 300 000 de euro în cazul în care stoperul este vândut de “câini”.


UPDATE 11:45 Alexandru Curtean şi Srdjan Luchin sunt acum la Săftica, acolo unde dinamoviştii s-au reunit astăzi. Cel mai probabil, cei doi jucători vor avea o discuţie cu oficialii clubului pentru a-şi negocia despărţirea de Dinamo.

Din informaţiile ProSport, Curtean şi Luchin s-au înţeles deja verbal cu formaţia Botev Plovdiv, şi în discuţie intră acum suma pe care bulgarii o vor plăti pentru transferul celor doi.


Anunţaţi de conducerea dinamovistă, înainte de vacanţă, să-şi caute echipe, Alex Curtean şi Srdjan Luchin au primit o ofertă concretă şi avantajoasă din partea bulgarilor de la Botev Plovdiv, locul 7 în prima ligă de la sud de Dunăre.

Fotbaliştii par mulţumiţi cu oferta formaţiei din ţara vecină, în ultimele zile antrenorul celor de la Plovdiv discutând în mai multe rânduri cu fotbaliştii, astfel că, în acest moment, rămâne ca şefii de la Dinamo şi Botev să se înţeleagă asupra sumei de transfer. Cum impresarii celor doi dinamovişti nu au primit vreo hârtie care să ateste că jucătorii se pot transfera liberi de contract sau în schimbul vreunei sume, fotbaliştii vor merge joi la sediul clubului pentru a se interesa de stadiul negocierilor cu bulgarii. Curtean şi Luchin au primit indirect mesaje cum că nu vor fi luaţi în Antalya dacă nu îşi vor găsi echipe, sau, mai mult, nici nu vor fi primiţi la reunirea de joi, cei doi vor să se lămurească asupra acestui aspect.

Concucerea spune că jucătorii au vrut să plece. În realitate Negoiţă i-a anunţat că nu le poate susţine salariile

Înainte de vacanţă, Luchin şi Curtean au mers la conducere pentru a afla ce se va întâmpla cu ei din retur. Jucătorii au citit mai multe articole din presă care anunţau că din cauza salariilor pe care le au, Curtean şi Luchin nu vor mai fi păstraţi din retur. La discuţii, Ionuţ Negoiţă le-a confirmat zvonurile presei  şi le-a spus că trebuie să-şi găsească echipe. În ultimele zile, preşedintele Constantin Anghelache şi antrenorul Flavius Stoican au declarat că jucătorii au vrut să plece de bună voie la alte echipe.


12.000 de euro lunar este salariul lui Luchin în “Ştefan cel Mare”


10.000 de euro câştigă  Alex Curtean la Dinamo


„Am vorbit cu amândoi înainte de Anul Nou, am înţeles că au avut şi o discuţie cu domnul Negoiţă. Băieţii şi-au exprimat dorinţa de a merge undeva unde le este mai bine din punct de vedere financiar”

Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Sursa: prosport.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page