Retete

RETETA | Ragu de curcan cu paste si paine cu usturoi

Pastele cu ragu de curcan, alaturi de parmezan ras, sunt o reteta delicioasa si extrem de satioasa.

Ingrediente:

  • 1 lingura de ulei de masline;
  • 1/2 ceapa decojita, taiata marunt;
  • 2 catei de usturoi, tocati marunt;
  • 250 g de carne tocata de curcan;
  • 2 linguri de sos de rosii;
  • 1 lingura de patrunjel, proaspat tocat;
  • putin vin rosu;
  • sare si piper proaspat macinat;
  • 200 g paste, gatite conform instructiunilor de pe pachet.

Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie la foc mediu. Caleste ceapa timp de doua minute, apoi adauga usturoiul si continua sa calesti inca doua, trei minute. Adauga carnea tocata de curcan si amesteca ocazional in timp ce o prajesti timp de patru, cinci minute.
Toarna si sosul de rosii alaturi de patrunjelul tocat marunt. La final, adauga vinul si redu focul la minim lasand sa fiarba, timp de 10 minute. Apoi, adauga pastele fierte.
Ragu-ul de curcan cu paste se serveste cu mult parmezan pe deasupra si alaturi de un pahar de vin rosu.

Sursa: www.retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page