Retete

RETETA | Pește alb cu ciuperci și roșii

Ingrediente:

  • 2 linguri unt
  • 225 g ciuperci proaspete, tăiate felii
  • 3/4 linguriță mix de condimente (boabe de piper, coajă de lămâie uscată, pudră de ceapă, cimbru uscat, semințe de coriandru măcinate cu rășnița)
  • 3 căței de usturoi, tocați
  • 4 fileuri de pește alb (de circa 165 g fiecare)
  • 1/4 linguriță boia
  • 1/8 linguriță piper roșu
  • 2 roșii medii, tocate
  • 3 fire de ceapă verde, tăiate fin

Mod de preparare:

Într-o cratiță încălzești untul la foc mediu. Pui ciupercile și 1/4 linguriță de mix de condimente și călești amestecând 3-5 minute sau până când se înmoaie. Adaugi usturoiul și continui călirea încă 30 de secunde. Așezi fileurile peste ciuperci, presari boia, piper roșu și restul de mix de condimente. Prăjești, acoperit, 5-7 minute sau până când în pește intră ușor furculița. Deasupra presari roșiile și ceapa verde.

Sursa: https://www.tasteofhome.com

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page