Retete
RETETA | Tocăniță de pui cu ardei copți
![](https://i0.wp.com/www.gazetabt.ro/wp-content/uploads/2018/09/21927059_xxl-580x400.jpg?resize=580%2C400&ssl=1)
Ingrediente:
1 piept de pui
400 ml smântână
2-3 ardei copți
2 linguri făină
1 ceapă
200 ml suc de roșii
Sare
Piper
2-3 linguri ulei
Mod de preparare:
Tai pieptul cubulețe, îl sărezi și-l piperezi după gust, și-l călești în ulei până devine auriu. Scoți puiul pe o farfurie. Toci ceapa și o rumenești în uleiul rămas, pui din nou pieptul de pui, ardeii tăiați bucăți și apă cât să acopere. După ce a mai scăzut apa, torni smântâna amestecată cu făina și sucul de roșii. Mai lași să dea câteva clocote.