Liga 1Sport

SPORT | Craiova a bătut palma cu FC Botoșani pentru bulgarul Dimitrov

CS U Craiova s-a înțeles cu cei de la FC Botoșani pentru serviciile fundașului bulgar Radoslav Dimitrov, în vârstă de 28 de ani. Acesta va evolua la olteni în următorii 3 ani și jumătate.

CS U Craiova și FC Botoșani au ajuns la un acord în privința transferului bulgarului Radoslav Dimitrov. Fundașul în vârstă de 28 de ani va semna în această iarnă cu echipa antrenată de Gheorghe Mulțescu un contract valabil pe o perioadă de 3 sezoane și jumătate.

Înainte să ajungă în România, bulgarul a mai activat la Lokomotiv Plovdiv, Levski Sofia, Slavia Sofia și Montana. Pentru moldoveni, fundașul a evoluat în 48 de partide în Liga 1 în cele două sezoane, alte două în Cupă plus trei prezențe în UEFA Europa League.

Fotbalistul este așteptat în București să semneze hârtiile, după care se va alătura echipei plecate deja în cantonamentul din Malta. De asemenea, Mulţescu vrea şi un atacant care să dea goluri multe. A discutat cu Bud, dar acesta a ales să plece în Irak, la echipa preluată de Dorinel Munteanu, potrivit digisport.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page