Retete

RETETA | Piept de raţă cu fructe

Ingrediente:

2 piepți de rață
sare
piper
1 măr
1 ceapă
6-7 prune uscate, fără sâmburi
50 g miez de nucă
100 ml vin roșu
2-3 linguri ulei

Mod de preparare:

Crestezi piepții de rață doar pe partea cu piele și îi condimentezi cu sare și piper, după gust. Pui uleiul în tigaie și așezi piepții de rață cu pielea în jos. Îi prăjești 5 minute pe o parte, apoi îi întorci și îi mai lași 2-3 minute. Îi așezi într-o tavă de cuptor și torni grăsimea lăsată. Așezi mărul și ceapa feliate, prunele tăiate jumătăți și miezul de nucă. Torni vinul și lași carnea să se pătrundă. Din când în când, o stropești cu sosul din tavă.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page