Retete

RETETA | Coşuleţe festive

Ingrediente:
100 g brânză telemea
100 g unt
2 roşii
100 g măsline rondele
50 g caşcaval ras
rozmarin

Mod de preparare:

Din făină, brânza dată prin răzătoarea cu ochiuri mici şi unt frămânți un aluat pe care-l întinzi într-o foaie de 1 cm grosime. Decupezi cu gura unei căni şi, ridicând marginile fiecărei tarte, le pui în tava tapetată.

Le dai la copt 10 minute. Tai roşiile cubuleţe şi le lași la scurs. Scoți tartele, le umpli cu rondele de măsline şi câteva bucăţele de roşii, presari caşcaval şi rozmarin, apoi le mai dai 5 minute la cuptor, să se gratineze.

Sursa: clickpoftabuna.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page