ImportantLocal

LOCAL | Scandal la un club din județul Botoşani. Un tânăr a fost încătuşat

Trei tineri din comuna Vorniceni, care sâmbătă seara au ales un club din Havârna pentru petrecerea timpului liber, au provocat scandal, fiind necesară intervenția agenților de pază, ce i-au scos afară și i-au lăsat ,,pe mâna” unui echipaj de jandarmi aflat în executarea unei misiuni de menținere a ordinii și liniștii publice pe raza localității.

Datorită comportamentului violent manifestat, s-a impus încătușarea unui tânăr de 22 de ani, aflat, ca și ceilalți doi tovarăși ai săi, sub influența destul de avansată a băuturilor alcoolice.

Surprinși de faptul ca cineva are tupeul sa le întrerupă, chiar lor, distracția din miez de noapte, nu le-a fost suficient scandalul făcut în club, petrecăreții continuând cu amenințări şi injurii la adresa oamenilor legii, care nu au avut ,,de ales” și i-au sancționat contravențional cu amenzi în valoare totală de 1700 de lei pentru provocare de scandal, refuzul de a părăsi localul si adresare de injurii.

Deși au încercat să intre din nou în club, după ce lucrătorii Inspectoratului de Jandarmi Județean Botoșani au luat împotriva lor măsurile legale necesare, agenții de pază nu le-au mai permis accesul, pentru a nu se repeta întâmplările de mai devreme.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page