Retete

RETETA | Budincă cu fructe de pădure, preparată în casă

Ingrediente:

  • 1 kg amestec fructe padure
  • 200g struguri albi
  • zahar, dupa gust
  • 400 ml iaurt
  • 200 ml frisca
  • 200 ml apa
  • esenta de vanilie
  • 2 pliculete gelatina

Mod de preparare:

Spala bine fructele si lasa-l sa se scurga de apa.

Separat, prepara gelatina, potrivit instructiunilor de pe ambalaj. Distribuie apoi gelatina topita in boluri separate si adauga in fiecare bol un tip de fructe.

Intr-un alt bol amesteca fruca cu iaurtul si vanilia. Adauga zahar dupa gust si putina gelatina.

Incepe sa torni cate un strat din fiecare bol intr-o forma, avand grija sa lasi fiecare strat sa se raceasca circa 10-15 minute, inainte de a adauga urmatorul strat. In acest fel, budinca va avea un aspect mult mai placut.

Serveste budinca rece, decorata cu frunze de menta sau fructe.

Sursa: retete.acasa.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page