Liga 1Sport

SPORT | Leo Grozavu: „Trebuie buget mai mare pentru Europa League. Nu e obiectivul nostru”

Antrenorul celor de la FC Botoșani, Leo Grozavu, rămâne cu picioarele pe pământ, chiar și după a treia victorie consecutivă a echipei sale. Spune că nu se gândește la cupele europene, dar face un apel către conducere, în ceea ce privește bugetul.

FC Botoșani și-a revenit după o serie mai slabă în prima parte a returului. Moldovenii sunt pe locul 6 și au șanse reale de a prinde o poziție care duce în Europa, în condițiile în care multe echipe au „interzis” la acest capitol.

„Au fost multe lucruri bune astăzi, este al patrulea meci fără gol primit, a treia victorie în serie, dar cele trei puncte sunt cele mai importante. Mai sunt destule etape din campionat, ne dorim să ne consolidăm o poziție care să ne permită să rămânem în prima ligă, dar normal că vrem mai mult”, a spus Leo Grozavu la Look TV.

Grozavu îi menține realiști pe băieții săi, dar spune că în cazul în care echipa își va câștiga dreptul de a juca în cupele europene, este nevoie de un buget mai mare.

„Nu vreau să ne creem iluzii, să nu avem deziluzii. O participare în Europa League înseamnă automat un buget mai mare, pe care Botoșaniul nu cred că și-l permite, ar fi patru competiții în care să jucăm, sunt multe lucruri. Obiectivul nostru nu este o participare în Europa League”, a încheiat tehnicianul.

Sursa: looktv.ro

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button

You cannot copy content of this page